17.3.2014

Kevät

Auringon myötä on tämä bloginpitäjäkin herännyt talvihorroksesta ja sitä myöten myös blogi. Tämän kolmen kuukauden tauon aikana on ehtinyt tapahtumaan kovasti ja päivityksiä näistä tapahtumista onkin sitten tässä kevään aikana tiedossa.

Isoin muutos meidän perheen elämässä lienee se, että isovanhemmat pääsivät muuttamaan tammikuun puolessa välissä omaan, uuteen kotiin. Me jäimme sitten oman perheen voimin asuttamaan tätä vanhaa päärakennusta. Pientä pintaremonttia ollaan tehty ja näin saatu koti oman tuntuiseksi. Mihinkään isompaan ei vielä tässä vaiheessa alettu - sen aika on sitten myöhemmin tulevaisuudessa. Valkoista maalia on sudittu seiniin sen verran, että on tämänkin maalausta rakastavan emännän kiintiö maalauksen suhteen melko täynnä!

Viikonloppuna satanut lumi ei oikeen näihin kevätfiiliksiin sopinut ja ehdin jo hankkia ensimmäiset helmililjat ja narsissit kuistia koristamaan. No, siinä ne hyvin nyt viihtyvät ja nauttivat auringon lämmöstä. Pääasia että aurinko paistaa ja saa hymyn huulille. Ja hyvinhän tuolla tämän aamun pakkasessa tuulettuivat petivaatteetkin.

Lasten kanssa innostuttiin kasvattamaan herneenversoja ja tällä kertaa ne onnistuikin tosi hyvin. Nyt on meneillään jo toinen sato. Käytettiin tällä kertaa luomuherneitä, josko siinä olisi kasvun salaisuus. Näillä saa kummasti makua aamuisiin viherpirtelöihin (joihin olen ihan hurahtanut).


Vihreä näyttää olevan päivän sana. Helmikuun lopulla keräsin maljakkoon mustikanvarpuja ja kummasti ne lämpöisessä ovat alkaneet kukkimaan - satoa tuskin saadaan ;). Kuitenkin edullinen tapa saada piristystä kotiin :)

Aurinkoa alkavaan viikkoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti