25.9.2013

Koti kaupungissa

Olin jo valmiiksi miettinyt miltä oma sisustusblogini tulisi näyttämään ja miten ihanaa olisi jakaa kuvia ja kommentteja sisustukseen samanlailla hurahtaneiden kanssa. Mutta, mutta... kaikkea muuta on tänne nyt kuitenkin ilmestynyt.

Tähän on olemassa hyvä selitys. Kaikki ei aina mene kuin elokuvissa tai suunnitelmien mukaan. Niinpä meidänkin hienot asumissuunnitelmat kaatuivat ennen kuin ehdimme niitä toteuttamaan. Onneksi apuun riensivät ihanat isovanhemmat jotka avasivat kotinsa meille. Joten tällä hetkellä asumme seitsämän hengen kommuunissa ja omat aarteeni odottavat edelleen purkajaansa aitassa, autotallissa, navetan vintissä...
Vaikka kuinka käyttäisi mielikuvitusta ja miettisi eri kuvakulmia niin kovin paljon kuvattavaa ei saa aikaiseksi huoneesta, jossa yönsä viettää viisihenkinen perhe ;)

Onneksi isovanhempien tuleva koti on kovaa vauhtia tyhjenemässä ja pienten pintaremonttien jälkeen pääsemme laittamaan omaa kotia. Jouluksi kotiin?

Niin, siis tämän piti olla ensimmäinen virallinen sisustuspostaus joten tässä kuvia meidän edellisestä kodista kaupungissa.

P.S. Se tilaamani hiirenkarkoitin on jo postissa! Jes!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti