20.9.2013

Syksy

Juuri ajoissa ennen sateita, kolmen viikon polttopuusavotta on vihdoin saatu päätökseen. Tällä puumäärällä lämmittäisi varmaan koko kylän talot talven ajan.

Näinä viikkona Peltorit ja niissä soiva Voice ovat siis olleet mun parhaat kaverit (jep, radiokanavatkaan ei oikeen täällä kuullu). Voisi jopa todeta, että meidän perheellä on uusi yhteinen harrastus...Iltaisin on alaselkä ja takareidet huutaneet hoosiannaa mutta eipä ole tarvinnut erikseen enää lenkille lähteä. Nyt jään odottelemaan sitä fiilistä, kun talvipakkasilla lämmitetään tuvan leivinuunia ja nautitaan tulen rätinästä ja ihanasta lämmöstä ( ja muistellaan niitä syksyisiä hetkiä kun puusavottaa tahkottiin).

Syksy ja viilenevät ilmat ovat tuoneet myös mukanaan jotain, mistä en niin kovasti pidä - nimittäin HIIRET! Näitä siimahäntiä on vilistänyt muutamia täällä sisällä ja välittömästi julistin sodan niitä vastaan. Minä ja hiiret ei todellakaan sovita saman katon alle. Markkinoilla näyttää olevan jos jonkinlaisia karkoitinmalleja - mun valinta oli Pest Reject :). Käyttökokemukset kertovat olenko tullut täysin huijatuksi mutta kaikkea on nyt tässä tilanteessa kokeiltava. Sodankäynnin tuloksista sitten myöhemmin lisää...

Kaikesta huolimatta olen ihan ehdottomasti syksyihminen!Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti