20.3.2014

Kuisti

Laittelen tässä kuvia kuistista ennen ja jälkeen remontin. Periaatteena meillä koko remontissa oli, että pienellä budjetilla pitää pärjätä koska kaikki sitten jossain vaiheessa menee kuitenkin purkuun. Mummun ja vaarin talon remontista jäi paljon materiaalia meidän käyttöön ja navetan vintti on ollut oikea aarreaitta!

Maalaamista piisasi, sillä seinät sekä katto olivat ihanan kellastunutta kuusipaneelia. Pohjat maalattiin tartuntamaalilla ja pintaan sitten sisustusmaali. Onneksi tarvittiin ainoastaan kaksi maalikerrosta!


Lattia jätettiin ensin käsitelemättä mutta alkoihan se sitten lopulta häiritsemään. Monta hyvää ideaa yritin miehelleni esitellä mutta aina tuli hinta esteeksi. Lopulta sitten kokeiltiin saneerauslaastia ja kun sileää pintää ei saatu sen huonon laadun vuoksi aikaiseksi, niin tehtiin pinta hiertämällä tarkoituksella epätasaiseksi. Pestähän tätä ei oikeen voi mutta imurointi onnistuu. Mutta nätti on kun mikä ;).Nisse-parka vietti joulun muuttokuormassa ja tuohon oveen sen hetkeksi laitoin roikkumaan kun yhdestä laatikosta sen vihdoin löysin. Navetassa meillä jo tonttu onkin mutta täytyyhän talossakin sellainen olla. Siihen se sitten taitaa jäädäkkin...Kuistilla on nyt valmista - tosin kainon pyynnön taidan vielä tuolle ukkokullalle esittää, että tekisi ikkunoihin valkoiset ristikot...Ai niin, ovet kaipaa vielä pintamaalia. Kukahan jaksaisi vielä maalata?

1 kommentti: